Coaching

Måske kender du fornemmelsen af:

• at have mistet retningen i livet?
• at have mistet fokus på det du synes er vigtigt?
• at følge ”strømmen” uden at have oplevelsen af, at du har indflydelse på at sætte retningen?
• gentager de samme mønstre og lander det samme sted, selv om du egentlig gerne vil noget andet?

Uanset hvilken fornemmelse, vi hver især kan sidde med, har vi det bedst, når vi har en retning i livet. Når det vi gør, giver mening for os. Når vi har indflydelse på det liv vi fører og på de skridt vi tager.

Det kan dog være ganske udfordrende at finde ud af, hvad det er, der giver mest mening for os. Hvad vores retning og mål i livet er.

Måske hænger det sammen med, at vi lever i en tid, hvor vi har masser af muligheder at vælge i mellem og hvor vi præsenteres for en konstant strøm af velmenende information, råd og ideer til, hvordan vi lever vores liv rigtigt og godt. – Det kan både være i fht os selv og vores velbefindende, børn og familie, arbejdet, vores relationer m.m. - Og vi vil jo gerne lykkes, være succesfulde, have det godt, så vi har høje forventninger og krav til os selv i fht at indfri de muligheder vi har.

Hvad får du ud af coaching?

Coaching er samtaler mellem dig og mig, hvor formålet er at hjælpe dig til at flytte dig i den retning du gerne vil. Med hjælp fra spørgsmål som kan udfordre, undersøge og udforske, hjælper coaching dig til at øge din bevidsthed og udvikling i fht det emne du gerne vil arbejde med. Vi igangsætter sammen en proces, som kan understøtte løsninger af de problemer, som du står med.

Coaching kan således hjælpe dig på mange forskellige måder. Du bliver klogere på det emne du gerne vil sætte fokus på, og du får redskaber som hjælper dig til at sætte den retning i dit liv du ønsker eller til at opnå de mål, som du har svært ved at opnå selv.

For mig personligt har det været særligt brugbart gennem coaching at få fat i mine værdier. Når livet udfordrer, har jeg oplevet det nemmere at navigere og komme godt igennem udfordringerne, fordi jeg har haft noget at navigere efter. Mine mål og værdier er blevet mit kompas og det har hjulpet mig til mere aktivt at være i stand til at udvælge mig de handlinger jeg har haft brug for, for at hjælpe mig i den ønskede retning. Det har givet mig en stor frihed i mit liv og en oplevelse af power og gennemslagskraft i fht at forvalte mit eget liv i den retning jeg ønsker.

Og det er det samme jeg hører fra de mennesker jeg coacher. Når vi får fat i vores mål og værdier, er bevidste om dem og aktivt gør brug af dem gennem vores handlinger, bliver vejen til målet kortere. Vores mål og værdier bliver på en måde genvejen til det der giver mening og det der får hjertet til at synge.

Så…

Hvis du også ønsker at blive skarpere på, hvad det er du skal skrue op for i dit liv, hvilke mål og hvilken retning du skal sætte dig, for at komme nærmere det liv du drømmer om. Eller hvis du har et område i dit liv, du bøvler med, og som du gerne vil arbejde mere målrettet med, så er coaching måske noget for dig.

Du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig her

Du kan også booke en gratis og uforpligtende samtale på 20 min. for at få en fornemmelse af, om du tænker jeg er den rette til at hjælpe dig. Det gør du nemt ved at klikke i boksen herunder.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Leder du efter en tid?