Coaching

Måske kender du fornemmelsen af...

• at have mistet retningen i livet?
• at have mistet fokus på det du synes er vigtigt?
• at følge ”strømmen” uden at have oplevelsen af, at du har indflydelse på at sætte retningen?
• gentager de samme mønstre og lander det samme sted, selv om du egentlig gerne vil noget andet?

Uanset hvilken fornemmelse, du kan sidde med, føles det bedst, når vi har en retning i livet. Når det vi gør, giver mening for os. Når vi har indflydelse på det liv vi fører og på de skridt vi tager.

Det kan dog være ganske udfordrende at finde ud af, hvad det er, der giver mest mening for os. Hvad vores retning og mål i livet er .

Hvad får du ud af coaching?

Coaching er samtaler mellem dig og mig, hvor formålet er at hjælpe dig til at flytte dig i den retning du gerne vil. Med hjælp fra spørgsmål som kan udfordre, undersøge og udforske, hjælper coaching dig til at øge din bevidsthed og udvikling i fht det emne, du gerne vil arbejde med. Vi igangsætter sammen en proces, som kan understøtte løsninger af de problemer, du står med.

Coaching kan således hjælpe dig på mange forskellige måder. Du bliver klogere på det emne, du gerne vil sætte fokus på, og du får redskaber som hjælper dig til at sætte den retning i dit liv du ønsker eller til at opnå de mål, som du har svært ved at opnå selv.

Hvis du ønsker at blive skarpere på, hvad det er du skal skrue op for i dit liv, hvilke mål og hvilken retning du skal sætte dig, for at komme nærmere det liv du drømmer om. Eller hvis du har et område i dit liv, du bøvler med, og som du gerne vil arbejde mere målrettet med, så er coaching måske noget for dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale, er du meget velkommen til at ringe, sms'e eller maile til mig. Du har også mulighed for at få en 20 minutters gratis og uforpligtende samtale med henblik på at få undersøgt nærmere, om et forløb hos mig er det rette for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig.