Mit navn er Marianne Skibsted. Jeg er uddannet psykoterapeut med en 4-årig uddannelse  fra  "Essens" og en 3-årig narrativ samtaleterapeutisk uddannelse fra "DISPUK". Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Oprindeligt er jeg uddannet  socialrådgiver fra Ålborg Universitet. 

Mit hjertebanker for at hjælpe mennesker til bedre trivsel og livsglæde. Jeg har gennem 20 år arbejdet med børn og familier i forskellige funktioner, hvilket har været og fortsat er meget berigende og livsbekræftende. Der findes næsten ikke noget bedre, end at se et menneske, som har været i dyb fortvivlelse og frustration, blive i stand til at finde mening og retning igen og begynde at hjælpe sig selv nærmere det liv og de ønsker hun/han har for sit liv.

Mine forskellige jobfunktioner gennem de sidste mange år, har givet mig en god forståelse og erfaring i at arbejde med de forskellige problemstillinger og udfordringer, vi kan finde os i. F.eks. mistrivsel hos os selv eller vores børn, skilsmisse, lavt selvværd, udfordringer i vores relationer, stress, angst. Min oplevelse er, at vi alle ønsker at lykkes og at være gode nok, men at livet ind i mellem spænder ben for os, og udfordrer os, og at vi i disse situationer kan blive fastlåste og afmægtige og have brug for hjælp for at komme videre. 

Jeg gør mig umage for at møde dig på dine præmisser, med nærvær og omsorgMit faglige og uddannelsesmæssige fundament

Instituttet

Jeg er blevet uddannet på Essens som psykoterapeut

Psykoterapeutforeningen

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen. Det er din sikkerhed for kvalitet i terapien

Efteruddannelse i narrativ samtalepraksis

Jeg har er uddannet i narrativ samtalepraksis