Mød mig

Mit navn er Marianne Skibsted, jeg er 45 år og uddannet socialrådgiver og psykoterapeut. Jeg har igennem mere end 15 år arbejdet med børn, unge og familier i forskellige funktioner. I 2013 sprang jeg ud som selvstændig familiekonsulent og kunne i juni 2019 føje psykoterapeut MPF til cv’et. – Det har altid været min store drøm.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til større livsglæde og større livsmod gennem at turde stå ved den man er ”på godt og ondt” og at turde at gå efter det som giver allermest mening. – Det der virkeligt får hjertet til at synge. 

For…. 

Jeg har selv bøvlet virkelig meget med ikke at turde stå ved mig selv og turde gå efter det jeg drømmer om…

Min personlige rejse til den jeg er i dag

Accept af det der er…. Det er blevet min kerneværdi, -det jeg altid vender tilbage til som min vigtigste støtte og guide, hver gang jeg mister retningen eller synes jeg løber panden mod muren. 

Hvordan er det blevet min kerneværdi?

Det har været en lang og til tider virkelig strabadserende rejse… Når jeg tænker tilbage, så har jeg mere eller mindre siden mine teenageår haft en insisterende og fast følgesvend med mig; tvivlen og angsten for ikke at være god nok. 

Jeg kan huske, at jeg nærmest hver gang jeg var i kontakt med et andet menneske, ubevidst lavede en vurdering af vedkommende og sammenlignede mig selv med hende. Der var ligesom to mulige udfald af denne sammenligning: enten dømte jeg mig selv ude, for hun var jo meget klogere, pænere, dygtigere osv. end mig, eller også dømte jeg hende ude. Langt de fleste gange dømte jeg mig selv ude, og jeg brugte rigtig meget energi på at gå og dunke mig selv oven i hovedet med negative tanker om, hvor uduelig jeg var. 

Jeg brugte også meget energi på at forsøge at opføre mig rigtigt og leve op til de forventninger jeg forestillede mig, jeg skulle leve op til, for at være god nok. Det var kæmpe opslidende og til tider ret ensomt. Nu hvor jeg tænker over det…. Også ret trist, for i min kamp for at være god nok, kom jeg paradoksalt nok længere og længere væk fra mig selv og alt det jeg gerne ville i mit liv. 

"jeg ville jo i bund og grund bare have det godt med mig selv og være tilfreds i mit liv..."

Min frustration over at være så utilfreds med mig selv voksede med årene, for jeg ville jo i bund og grund bare have det godt med mig selv og være tilfreds i mit liv. Derfor besluttede jeg i starten af mine 20’ere at opsøge hjælp hos en psykoterapeut. – Og det blev starten på en virkelig spændende, udfordrende og givende rejse, hvor det at kunne acceptere mig selv ”på godt og ondt” virkelig blev en øjenåbner for mig. 

Det har givet mig en kæmpe ro og tryghed i mit liv, at have lært at kunne finde frem til det der er blevet min kerneværdi: en accept af det der. Det betyder ikke, at jeg nødvendigvis er enig eller synes godt om ”det, der er” men jeg kan lande i det der er svært, fordi jeg har lært accept og heri at kunne skelne mellem hvad jeg kan gøre noget ved og hvad jeg ikke kan gøre noget ved. 

Ikke at jeg ikke stadig kan tvivle på mig selv, tænke dårligt om mig selv og ind i mellem have bøvl i mit liv, det kan jeg bestemt. Og jeg ved også nu, gennem terapi og min uddannelse, at et liv uden bøvl og besvær er en illusion. Ingen er perfekte og det er helt normalt at fare vild en gang i mellem og have det svært. Men det fantastiske er, at jeg nu er et sted, hvor jeg kan finde tilbage til mig selv og det der er vigtigt for mig, når jeg mister retningen. Jeg kan tage kontrollen tilbage over mit liv, - og dét har givet mig så meget mere energi og frihed i mit liv. 

"Ikke at jeg ikke stadig kan tvivle på mig selv, tænke dårligt om mig selv"

Mit brændende ønske for dig er, at du også har lyst til at lære at få øje på skønne dig, præcis sådan som du er, og lære at acceptere dig, som du er. Jeg ved at større accept giver større livskvalitet, og jeg har det sådan at du fortjener at være glad for den du er og det du kan. At leve det liv som for dig giver allermest mening. At kunne tage styringen over dit eget liv og sætte kursen mod det der får dit hjerte til at synge.

Så…

Hvis du også kender til det ikke at føle dig god nok, tvivle på dig selv, ikke turde at stå ved, den du er, har noget du synes du bøvler med i dit liv og ønsker en forandring, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.
Du kan også booke en gratis og uforpligtende samtale på 20 min. for at få en fornemmelse af, om du tænker jeg er den rette til at hjælpe dig. 

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Mit faglige og uddannelsesmæssige fundament

Instituttet

Jeg er blevet uddannet på Essens som psykoterapeut

Psykoterapeutforeningen

Jeg er medlem af psykoterapeut foreningen. Det er din sikkerhed for kvalitet i terapien

Efteruddannelse i narrativ samtalepraksis

Jeg har er uddannet i narrativ samtalepraksis 


Leder du efter en tid?