Individuel psykoterapi Voksne

Når jeg bliver spurgt om, hvad psykoterapi er,  plejer jeg at svare, at man kan tænke på det på samme måde, som hvis man eksempelvis har ondt i kroppen og opsøger en fysioterapeut. Hvis du har "ondt" i psyken, kan du opsøge en psykoterapeut, som vil hjælpe dig med at forstå det der volder dig problemer og give dig redskaber/øvelser der kan hjælpe dig i den retning, du gerne vil. Man kan også o verordnet sige, at psykoterapi har til formål at hjælpe mennesker med at tackle psykiske og personlige problemer, både hvis man er i krise, men også i situationer, hvor man ikke er i krise, men har et ønske om at udvikle sig personligt eller fagligt. 

Jeg møder mange forskellige mennesker og problemstillinger i min praksis, men det jeg har valgt særligt at beskæftige med er:

  • Selvværd og selvtillidsproblemer
  • Perfektionisme 
  • Tankemylder
  • Stress
  • Depression

Alle terapiforløb hos mig tager udgangspunkt i dig og det du oplever fylder i dit liv. Jeg er meget optaget at møde dig med nærvær og empati, så du kan føle dig tryg. Terapien foregår i det tempo der passer for dig. Det vil sige, at du fortæller om det du er klar til, når du er klar til det. Det er meget individuelt, hvor lang tid et forløb tager, men fem samtaler er ofte et minimum. At arbejde med sig selv, kan være hårdt arbejde, og som så meget andet, når man skal skabe en varig forandring, findes der ikke et quick-fix. En forudsætning for at blive et helt menneske i balance handler også om at kigge på skyggesiderne, - alt det vi ikke kan lide ved os selv, og acceptere, at de også er en del af os. 

Et terapiforløb er en proces, og derfor er tiden mellem sessionerne også virkelig vigtig. Jeg er med dig hele vejen med støtte og omsorg, så du får modet til at forholde dig og håndtere det, du føler og oplever, på en mere hensigtsmæssig måde, og som vil dig nærmere dig selv og det du ønsker. 

Leder du efter en tid?