Psykoterapi Voksne

Kender du mon det her?

Du vågner om morgenen og har en fornemmelse af allerede at være bagud på point. Du er træt, uoplagt, energiforladt, og tankerne står i kø og trænger sig på. Måske er det tanker om alt det du skal nå, en fornemmelse af at skulle videre, eller bekymringstanker som; gør jeg det nu godt nok, er jeg god nok, hvad tænker andre …

Måske føles det som om, du har en indre kritiker med dig, som konstant er efter dig og som forholder sig kritisk og vurderende til alt du siger og gør. - Og som i bund og grund står klar til at dømme dig ude, hvis du på en måde ”træder ved siden af”: Det er ikke godt nok det du gør. Du er ikke god nok. Det kan du gøre bedre. Det er din egen skyld, du må bare tage dig sammen.

Jeg kender det kun alt for godt selv. Det føles som om tankerne kører i ring og at jeg ender det samme sted gang på gang. Det er et SÅ opslidende og hårdt sted at være.

Gennem mange år kæmpede jeg med følelsen af at være utilstrækkelig og ikke god nok. Jeg blev frustreret og kunne kravle i et hul af selvmedlidenhed, og have svært ved at se mig ud af de krav og forventninger som jeg synes jeg hele tiden skulle leve op til. Jeg oplevede det som et kæmpe pres hele tiden at stræbe efter at være god nok, også fordi, når jeg kiggede mig omkring, alle andre så jo ud til at være perfekte og succesfulde. Det var kæmpe opslidende og ensomt.

Vendepunktet for mig kom da jeg startede i terapi. Her lærte jeg mig selv og mine mønstre og automatikker bedre at kende og begyndte bl.a. at få øje på, at jo mere jeg forsøgte og jo mere jeg kæmpede for at være perfekt og god nok, jo længere og længere væk kom jeg fra mig selv og det jeg gerne ville.

Det virkede ret paradoksalt. At det jeg ikke ville have, faktisk var det jeg blev ved med at få og som mit liv var fyldt af. Det gav på en måde ikke mening.

Lige indtil det gjorde… For nu, hvor jeg har fået en dybere forståelse, har arbejdet med og mærket det på egen krop, så ved jeg, at det kan lade sig gøre at gøre sig fri af de negative tanker og den indre kritiker, og tage styringen og kontrollen over dem. Det kan lade sig gøre at leve i større overensstemmelse med det der virkeligt får hjertet til at synge, - det der giver livet mening og værdi. Og det er mit brændende ønske for dig, at du også har lyst til at lære at få øje på skønne dig, præcis sådan som du er, og lære at acceptere dig, som du er. Også selv om der en gang i mellem skulle være en massiv indre kritiker, negative tanker eller andre ting der udfordrer, til stede.

Derfor…

Hvis du drømmer om et liv, hvor det er dig der har styringen over dit liv og hvor du kan få lov til at stråle som den du er, så vil jeg elske at hjælpe dig. Terapi er en fantastisk genvej til at blive klogere på sig selv og til at hjælpe i retning af det liv du ønsker. Uanset hvad det er, der fylder og er svært i dit liv.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du tænker, du kunne have brug for min hjælp. Du kan også booke en gratis og uforpligtende samtale på 20 min. for at få en fornemmelse af, om du tænker jeg er den rette til at hjælpe dig.

Herefter aftaler vi sammen om, hvordan det videre forløb skal være.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Leder du efter en tid?