Velkommen til Bevidst Liv

Et kursus skabt til dig, der ønsker at stå stærkere i dig selv og skabe positive forandringer i dit liv.


Hvem er vi?

Marianne Skibsted er uddannet psykoterapeut med en 4-årig uddannelse fra ”Essens” og en 3-årig narrativ samtaleterapeutisk uddannelse fra ”DISPUK”.  Oprindeligt er hun uddannet socialrådgiver.  Gennem de sidste 15 år har hun arbejdet som familiekonsulent, hvoraf de seneste 10 år har været selvstændig med egen praksis.  Hun uddanner sig løbende indenfor ACT og er frivillig terapeut hos TUBA (terapi og rådgivning for unge der børn af alkohol- og stofmisbrugere).

Mette Løkke er uddannet mindfulness instruktør og lifecoach fra Sofia Manning samt kostvejleder.  Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet.  Til daglig arbejder hun som konsulent og underviser i mindfulness, helbredsmestring og stresshåndtering.  Mette uddanner sig løbende indenfor ACT.


Det du kan forvente

Kurset er designet til at hjælpe dig med at styrke forbindelsen til dig selv, øge din evne til at skabe balance og større tilfredshed i livet, og hæve din generelle livskvalitet.  Gennem praktiske øvelser indenfor mindfulness og ACT, vil du udvikle færdigheder, der hjælper dig med at håndtere stress og hverdagens udfordringer på en konstruktiv måde.  Du vil også lære at være mere til stede i nuet, prioritere dine egne behov og i højere grad agere i tråd med dine værdier og det der er vigtigt for dig – også når livet er udfordrende

Du vil blive en del af et trygt og støttende fællesskab, hvor vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor vi kan dele tanker, bekymringer og mål på en fortrolig måde.  Alle deltagere forpligter sig til at respektere hinandens privatliv og bevare fortroligheden om de oplysninger, der dele i dette rum.  Det er vigtigt for os, at du kan føle dig fuldstændig accepteret og støttet i dit ønske om at skabe personlig vækst og trivsel.

,

Med Bevidst Liv kan du opnå

 • Mere ro og større overskud
 • En bedre balance i hverdagen
 • Mere nærvær
 • En større fleksibilitet i at rumme de udfordringer livet byder
 • Følelsen af selv at bestemme over retningen i dit liv


Kursets Indhold

Stå stærkere i dig selv: På kurset arbejder vi med øvelser og metoder, der hjælper dig med at øge bevidstheden om dine tanker, følelser, kropslige signaler, dine værdier og udfordringer, og hvordan du i højere grad kan leve med det, med en større grad af bevidsthed og accept. På denne måde kan du bruge dine ressourcer, hvor det giver dig mest mening og glæde og i mindre grad, hvor det er dræner dig.

Nærvær: Gennem praktiske mindfulness-teknikker vil du lære at være mere til stede i nuet og opleve større ro og balance

Egne behov og prioriteringer: Vi vil arbejde med, hvordan vi lærer at mærke og prioritere vores egne behov frem for andres, og samtidig have det godt med det.

Værdier: Det er en kæmpe gave at opdage sine personlige værdier og lære at bruge dem som kompas i livet. Du vil lære at bruge dem til at træffe valg, der giver mening for dig og opnå en større tilfredshed.

Kursusdetaljer

 • En gruppe på max 8 deltagere
 • Kurset strækker sig over 4 onsdage fra kl.  17.00 til kl. 20.00. Datoerne er:
  • 1. maj 2024
  • 15. maj 2024
  • 29. maj 2024
  • 12. juni 2024
 • Adressen er Tange Søvej 5a, 8850 Bjerringbro. 
 • Pris 2995,- kr. Du betaler 1000 kr. ved tilmelding og resten ved kursets start. 
 • Prisen dækker 12 timers undervisning, kursusmaterialer og en let forplejning.
 • For at tilmelde dig, skal du sende en mail med dit navn og telefonnummer til  mail@marianneskibsted.dog indbetale 1000 kr. til mobilepay nr.229156 (Marianne Skibsted psykoterapeut).En uge før kursets start vil du modtage en mail med yderligere detaljer.