Velkommen til Bevidst Liv

Et kursus skabt til dig, der ønsker at stå stærkere i dig selv og skabe positive forandringer i dit liv.


Hvem er vi?

Marianne Skibsted er uddannet psykoterapeut med en 4-årig uddannelse fra ”Essens” og en 3-årig narrativ samtaleterapeutisk uddannelse fra ”DISPUK”. Oprindeligt er hun uddannet socialrådgiver. Gennem de sidste 15 år har hun arbejdet som familiekonsulent, hvoraf de seneste 10 år har været selvstændig med egen praksis. Hun uddanner sig løbende indenfor ACT og er frivillig terapeut hos TUBA (terapi og rådgivning for unge der børn af alkohol- og stofmisbrugere).

Mette Løkke er uddannet mindfulness instruktør og lifecoach fra Sofia Manning samt kostvejleder. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet. Til daglig arbejder hun som konsulent og underviser i mindfulness, helbredsmestring og stresshåndtering. Mette uddanner sig løbende indenfor ACT.


Det du kan forvente

Kurset er designet til at hjælpe dig med at styrke forbindelsen til dig selv, øge din evne til at skabe balance og større tilfredshed i livet, og hæve din generelle livskvalitet. Gennem praktiske øvelser indenfor mindfulness og ACT, vil du udvikle færdigheder, der hjælper dig med at håndtere stress og hverdagens udfordringer på en konstruktiv måde. Du vil også lære at være mere til stede i nuet, prioritere dine egne behov og i højere grad agere i tråd med dine værdier og det der er vigtigt for dig – også når livet er udfordrende

Du vil blive en del af et trygt og støttende fællesskab, hvor vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor vi kan dele tanker, bekymringer og mål på en fortrolig måde. Alle deltagere forpligter sig til at respektere hinandens privatliv og bevare fortroligheden om de oplysninger, der dele i dette rum. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig fuldstændig accepteret og støttet i dit ønske om at skabe personlig vækst og trivsel.

,

Med Bevidst Liv kan du opnå

 • Mere ro og større overskud
 • En bedre balance i hverdagen
 • Mere nærvær
 • En større fleksibilitet i at rumme de udfordringer livet byder
 • Følelsen af selv at bestemme over retningen i dit liv


Kursets Indhold

Stå stærkere i dig selv: Vi vil udforske forskellige metoder til at opbygge selvtillid, styrke selvværd og troen på dig selv.

Nærvær: Gennem praktiske mindfulness-teknikker vil vi hjælpe dig med at være mere til stede i nuet og opleve større ro og balance.

Egne behov og prioriteringer: Vi vil guide dig til at identificere dine egne behov og lære at prioritere dig selv uden at føle skyld eller skam.

Værdier: Vi vil dykke ned i dine personlige værdier og vise dig, hvordan du kan bruge dem som kompas i dit liv for at træffe meningsfulde valg.

Mod til at stå ved dig selv og skabe forandringer: Vi vil udfordre begrænsende overbevisninger og hjælpe dig med at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv, ved at finde modet til at tage handling.


Kursusdetaljer

 • En gruppe på max 8 deltagere
 • Kurset strækker sig over 6 onsdage fra kl. 19.00 til 21.00. Første gang er den 31. januar 2024. Der er ikke undervisning i vinterferien.
 • Adressen er Tange Søvej 5a, 8850 Bjerringbro. Nærmere oplysninger får du ved tilmelding.
 • Pris 2495,- kr. som du betaler inden kursusstart via mobilepay til 229156 (Marianne Skibsted psykoterapeut). Der er mulighed for at betale i rater, ved behov kontakt os.
 • Prisen dækker 12 timers undervisning, kursusmaterialer og en let forplejning.
 • For at tilmelde dig, skal du sende en mail med dit navn og telefonnummer til  mail@marianneskibsted.d k.   Herefter vil vi kontakte dig for en kort samtale om din motivation for at deltage, og give dig mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til forløbet.