Har du brug for en at tale med?


Jeg tilbyder samtaler til unge mellem 16 og 18 år, der har brug for hjælp til at komme videre

Ind i mellem kan livet føles rigtigt svært – også når man er ung. Der er så mange forventninger og krav, både dem man stiller til sig selv og dem, man mærker fra omverdenen. Skolen, venner, familie, sociale medier - alle synes at have en mening om, hvordan man bør være, tænke og agere. Det kan føles som et stort pres og kan ofte resultere i en følelse af utilstrækkelighed eller bekymring over, om man nogensinde vil kunne leve op til forventningerne. Om man i bund og grund er god nok.

Følelsen af at være forkert eller anderledes

Mange unge kæmper med at føle sig forkerte, har lavt selvværd og føler ikke de er gode nok. Mange føler sig ensomme og føler, at de ikke rigtig passer på nogle steder.

Hvis du kan genkende dig i det, er det så vigtigt at vide, at du ikke er alene med disse følelser. Mange unge oplever den samme kamp, det samme pres, og den samme usikkerhed.

Og det er så vigtigt for mig at få formidlet, at du er værdifuld, ikke for hvad du præsterer, men for hvem du er. Lige nu kan det måske lyde helt skørt og være rigtigt svært at forstå. Men det er så vigtigt at lære at finde og værdsætte sin egen unikke vej.

Sådan foregår samtalerne hos mig

Når du kommer til samtale hos mig, er det rigtig vigtigt for mig, at du føler dig tryg. Derfor vil vi i den første samtale bruge lidt tid på at snakke om, hvad der fungerer bedst for dig. Vores samtaler kan fx foregå i mit terapilokale eller vi kan gå en tur sammen i den skov, som ligger tæt på min klinik. Det er meget forskelligt, hvor mange samtaler man har brugt for. – Det er også noget, vi finder ud af sammen.

Ingen forventninger, kun forståelse

Der er ingen forventninger om, at du skal være på en bestemt måde. Og der er ikke noget, vi kan ikke snakke om. Hvad end der udfordrer dig, kigger vi sammen på det og jeg hjælper dig med hjælpemidler som du vil kunne bruge til at håndtere det der er svært.

Book en tid eller prøv en gratis opstartssamtale

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mail, sms eller ringe til mig for at booke en tid. Og du har også mulighed for at se mig lidt an inden vi starter op i et forløb sammen, hvis du har brug for det. Så skal du bare skrive til mig, at du gerne vil have mulighed for at få en gratis og uforpligtende opstartssamtale på 30 min.

Jeg glæder mig meget til at møde dig 💚